4 tipy na priestory pre obchodné rokovania

Značky:, ,

Každá úspešná spoločnosť potrebuje reprezentatívne priestory s príslušným administratívnym zázemím. Ak hľadáte dodávateľa, ktorý sa profesionálne zaoberá prenájmom kancelárií alebo prenájmom sídla spoločnosti prípadne ďalších priestorov, je vhodné vybrať si profesionálnu firmu s dlhodobými skúsenosťami a pozitívnymi referenciami. Len tak získate istotu, že prenájom bude spĺňať vaše požiadavky a špecifické potreby. Spoločnosť OFFICE HOUSE poskytuje komplexný servis a  kvalitné služby. Ponúkame 4 tipy na možnosti prenájmu priestorov.

Prenájom sídla spoločnosti

Ak máte pobočku v menšom meste, ale často rokujete vo veľkých mestách je možnosťou si sídlo spoločnosti prenajať. Atraktívna a známa adresa sídla firmy hovorí vlastnou rečou k potenciálnym aj súčasným obchodným partnerom. Dobrá adresa je známkou solídnosti a spoľahlivosti. Lukratívna adresa môže byť zaujímavá aj pre začínajúcich podnikateľov a SZČO. Vyberte si sídlo spoločnosti v mestách, ako sú Bratislava, Košice, Praha, Brno, Ostrava, Plzeň a Olomouc.

Prenájom zasadacej miestnosti

Máte schôdzku ďaleko od svojho sídla a potrebujete zasadacie priestory? Pre nepravidelné schôdzky alebo rokovania je ideálny prenájom rokovacej miestnosti. Atraktívne a komfortne zariadené priestory je možné využiť pre diskrétne stretnutia alebo väčšie akcie. Podľa veľkosti akcie si zvolíte aj veľkosť a charakter prenajímaného priestoru. K dispozícii je samozrejme kompletný administratívny servis, kvalitné technické vybavenie, pripojenie na internet, obsluha a občerstvenie. Priestory sú k dispozícii v siedmich mestách Českej republiky a na Slovensku.

Prenájom kancelárie

V Prahe a Bratislave je jedinečná príležitosť prenajať si kancelárie už od 1 hodiny doby využitia. Kompletne vybavené kancelárie sú k dispozícii vrátane technického zázemia a administratívnej podpory. Všetko sa dá zariadiť bez zložitých zmlúv alebo záväzkov. Pohodlné kancelárske priestory na profesionálnej úrovni sú pripravené na pružné využitie a podľa vašich špecifických potrieb.

Poskytovanie administratívnych služieb

Nemáte čas na administratívu? Hromadí sa vám nevybavená pošta alebo e-maily? Nemá vám kto organizovať schôdzky alebo vybavovať telefonáty? Na pomoc v tejto situácii je možné využiť  našu ponuku administratívnych služieb. Telefóne a faxové služby, poštové služby, alebo dokonca služby osobnej asistentky sú možnosti, ako sa zbaviť administratívnej záťaže s istotou profesionálneho servisu.

Prenájom sídla spoločnosti